Gezonde borsten

 

Aandacht en verzorging voor je borsten

Uit de praktijk blijkt dat de meeste vrouwen verhardingen en pijnlijke plekken in hun borsten hebben. In de meeste gevallen zijn ze onschuldig en veroorzaken ze geen problemen. Soms veroorzaken ze echter pijn tijdens bijvoorbeeld de menstruatie of menopauze en maken ze aanraking minder aangenaam. De verhardingen kunnen zich verder ontwikkelen en vormveranderingen veroorzaken.*

In onze borsten stoppen we onbewust ook onverwerkte emoties weg. Bovendien zijn borsten in onze cultuur vaak “seksueel” beladen. Borsten worden vaak geassocieerd met ziekte waardoor vrouwen soms angstig worden om hun eigen borsten aan te raken.

*Bij twijfel over de conditie van het borstweefsel wordt altijd doorverwezen naar de huisarts of specialist. Borstweefselbehandelingen zijn een aanvulling op de aanbevolen onderzoeken en controles. 

Borstweefselbehandeling: je borsten ontzorgen en gezond houden

 

Borstweefselbehandelingen zijn een nieuwe zachte weefselbehandeling gebaseerd op natuurgeneeskundige principes. Ze maken het borstweefsel gezond, zacht en soepel*. De behandelingen kunnen de doorbloeding van de borst verbeteren en houden daarmee je borsten in een optimale conditie. 

De behandelingen hebben vaak ook een positief effect op je emotionele gesteldheid en hoe je je borsten ervaart. Naast de behandeling krijg je ook advies over wat je zelf kan doen om je borsten gezond te houden.

Lees meer over borstweefselbehandeling.

*Bij twijfel over de conditie van het borstweefsel wordt altijd doorverwezen naar de huisarts of specialist. Borstweefselbehandelingen zijn een aanvulling op de aanbevolen onderzoeken en controles.

 

NIEUWSBRIEF OVER BORSTGEZONDHEID EN MENOPAUZE

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.