Healing Tao voor vrouwen

TAO van de menopauze

ism Eva van der Plas (www.taolessen.nl)

  •   9 en 10 maart 2019 in Amsterdam meer info

Healing Tao is voor mij meer dan een concept, het is een leefwijze. In 2006 kwam ik in contact met Healing Tao, een Taoïstisch systeem voor fysieke , emotionele, mentale en spirituele heling, gebaseerd op de Oosterse 5-elementenleer. Gedurende de voorbije jaren was de Healing Tao telkens weer een systeem dat me een holistisch kader gaf om het Leven te begrijpen, voelen, beleven, evolueren en te Leven.

Nu ik me beweeg naar een nieuwe fase van mijn leven, de menopauze, wil ik in mijn workshops “Healing Tao voor vrouwen” onderzoeken hoe de Wet van de Vijf Krachten van de Natuur kan toegepast worden op deze levensfase.

 Meer info

Schrijf  je alvast in op mijn Nieuwsbrief of like mijn facebookpagina.

NIEUWSBRIEF OVER BORSTGEZONDHEID EN MENOPAUZE

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.