Workshops

Bekijk ook het aanbod van de Lezingen

Reserveer alvast je plekje

TAO van de Menopauze, online, 19 juni 2021

Dagworkshop met Eva Leens en Eva van der Plas

De menopauze is één van de grootste transformatiefase in een vrouwenleven

Tijdens onze vruchtbare jaren schommelen onze hormonen voortdurend in een maandelijkse cyclus. Tijdens de overgang – als ons lichaam geleidelijk aan stopt met menstrueren – schakelt het over van een hormonale ‘wisselstroom’ op ‘gelijkstroom’. Dit levert uiteindelijk een meer gelijkmatige flow op, eentje waardoor je veel steviger in je centrum komt. Dichter bij jezelf en beter geaard.

Weten wat je wilt

Als je hormonen niet meer schommelen, kan je helderder denken en voelen. Je weet veel beter – van binnenuit – wat je wilt, en hoe je je leven voortaan wilt vormgeven. Je kunt je roeping gaan leven en je dromen gaan waarmaken!

Balans vinden

Omdat de overgang zich meestal niet zonder slag of stoot voltrekt, is het in deze fase belangrijk om lichaam en geest te helpen om een nieuwe balans te vinden. In de weekend-workshop ‘TAO van de menopauze’ nemen we hiervoor de tijd. In een cirkel van gelijkgestemde vrouwen werken we aan de volgende thema’s:

  • Wat gebeurt er precies met je lichaam in de menopauze?
  • Wat gebeurt er energetisch gezien?
  • Hoe kan je het overgangsproces ondersteunen met voeding, beweging, rust en taoïstische meditaties?
  • Welke emotionele bagage die je in de loop van je leven hebt verzameld mag je nu loslaten?
  • Welke verlangens en ambities wil je nu (eindelijk) gaan realiseren?
  • Hoe kan je jezelf daarin blijvend ondersteunen en voeden?

Ben je op zoek naar een (nieuwe) betekenis van en in deze overgangsfase? Wil je weten hoe met minder klachten en een positiever gevoel door de overgang te komen? Wil je zowel kennis opdoen als praktische oefeningen leren kenen uit zowel Westerse als Oosterse geneeswijzen? Dan is deze workshop iets voor jou. 

Docenten: Eva Leens en Eva Van der Plas

Meer over Universal Healing Tao in België

Hoe hou ik mijn borsten gezond?

Avondworkshop met Eva  

Ons borstweefsel is kwetsbaar. Opgehoopte afvalstoffen kunnen voor verklevingen en pijnlijke plekjes zorgen. Maar ook onze liefde en verdriet kunnen in onze borsten huizen. Deze avondvullende (praktische) workhop gaat dieper in op alle aspecten (fysiek, emotioneel, energetisch) om je borsten gezond te houden en er van te genieten.  Je gaat naar huis met bewustere borsten en een hoop praktische tips voor de verzorging van je borsten.

Borstgezondheid tijdens de menopauze

Avondworkshop met Eva

Tijdens de menopauze schommelen onze hormonen tot ze een nieuwe balans gevonden hebben. Extra aandacht besteden aan de gezondheid van je borsten is in deze fase daarom belangrijker dan ooit. Wat kan je zélf doen om je borstgezondheid te ondersteunen?  In deze avondvullende workshop maken we écht contact met onze borsten, krijg je tips hoe ze te verzorgen en deel ik mijn kennis over opvangen van menopauzekwaaltjes op een natuurlijke manier. 

TAO van borsten en bekken

Dagworkshop met Eva

Wat hebben borsten met je bekken te maken? Binnenkort meer over deze gloednieuwe workshop! 

NIEUWSBRIEF OVER BORSTGEZONDHEID EN MENOPAUZE

Blijf op de hoogte!

Ik respecteer je privacy.